Exxe.fi

Miten tulla toimeen puolison eksän kanssa? Valitse näistä parhaiten itsellesi ja tilanteellesi sopiva suhtautumistapa:

► Liittoudu tiukasti puolisosi kanssa yhteiseen rintamaan tuota epämiellyttävää oliota vastaan. Onhan yksin hänen syynsä, että puolisosi ei onnistunut liitossa hänen kanssaan. Suhtaudu epäilevästi kaikkeen hyvään mitä hänestä kuulet. Yritä olla kaikessa(!) parempi kuin eksä - olethan paljon viehättävämpi, rohkeampi, kauniimpi ja rikkaampi kuin hän. Pyri välttälemään kaikkea yhteyttä välillänne, ellet sitten tunne ymmärrettävää tarvetta näyttää hänelle kuinka hyvin teillä menee.

► Littoudu puolisosi eksän kanssa samaan, sukupuolten yhteiseen rintamaan. Ystävysty hänen kanssaan. Pidä paljon yhteyttä ja kutsu häntä vierailulle luoksenne, älä ota estelyitä huomioon. Kysele ja ongi tietoosi kaikki mahdollinen puolisostasi ja hänen menneisyydestään. Paina mieleesi ainakin kaikki mistä voi olla sinulle hyötyä ja mitä sinun on mahdollista käyttää puolisoasi vastaan mahdollisissa ristiriitatilanteissa.

► Suhtaudu puolison eksään neutraalisti. Mennyt on mennyttä. Miksi vaivautuisit jollakin erityisellä tavalla suhtamaan sinulle täysin vieraaseen ihmisen. Pidä yllä asialliset välit kuten muihinkin satunnaisiin tuttaviin.