Exxe.fi

Ex - eksä - entinen puoliso - entinen tyttö- tai poikaystävä tai entinen avio- tai avopuoliso.


Eksän muotokuva
 

 

 

Näin tunnistat helposti tyypillisen eksän.

 

Kannattaa ehkä miettiä kahdesti ottaakko häntä kumppanikseen - eksänä hänestä on kovin vähän iloa eikä häävisti puolisonakaan.

► Eksä on pohjimmiltaan ilkeä ja kostonhaluinen. Myös teeeskennellessään ystävällistä ja anteeksiantavaa.

► Tyypillisesti eksä on petollinen ja epäluotettava. Myös siinä tapauksessa, että sinä olisit ehtinyt pettää ensin.

► Eksällä on ällöttäviä tapoja, kuten hampaiden narskuttaminen tai kovaääninen kuorsaaminen yöllä tai piereskely aamukahvipöydässä - vaihtoehtoisesti hän on uskomattoman niuho ja valittaa sinulle vastaavista asioista.

► Eksän hengitys haisee pahalta koska hän huolehtii huonosti hampaistaan tai sitten hän on neuroottisen tarkka hygieniastaan ja vaatii sinulta samaa.

► Eksä on leväperäinen sottapytty tai hysteerinen siivousneurootikko.

► Eksä on puhumaton jörriskö josta yksittäisetkin sanat saa nyhtää väkisin tai sitten hän on sietämätön jaarittelija joka ei hiljene juuri koskaan.

► Eksä on sietämättömän pihi tai äärettömän leväperäinen tuhlari.

► Eksä on epäsosiaalinen erakko tai sairaalloisen riippuvainen muiden ihmisten seurasta ja ihailusta.

► Eksä on ahne ja vaatii leijonan osan yhteisestä omaisuudestanne tai vaihtoehtoisesti halveksii yhteistä menneisyyttänne niin paljon, ettei halua mitään muistuttamaan siitä. Jälkimmäisessä voi myös olla kysymys anteeksiannon ostamisesta.

► Moni kakku päältä kaunis, eksä saattaa olla pettävän hyvännäköinen tai sitten hänen epämiellyttävä ulkonäkönsä voi vain vaivoin kilpailla ikävän luonteen kanssa.


Eksä voi vaikuttaa pitkään aivan tavalliselta ja mukavalta ihmiseltä kunnes totuus eräänä päivänä paljastuu. Tällaista tyyppiä on kaikkein vaikein varoa. Siksi lieneekin varminta pysyä erossa kaikista kumppaniehdokkaista. Koskaan et voi olla varma kenen sisällä se tyypillinen eksä piilottelee!