Exxe.fi

Ex - eksä - entinen puoliso - entinen tyttö- tai poikaystävä tai entinen avio- tai avopuoliso.


Näin saat takuuvarmasti hankittua nykyisestä puolisostasi itsellesi oman eksän.

► Ole puolisostasi äärimmäisen mustasukkainen, älä anna hänen edes vilkaista muita vastakkaista sukupuolta edustavia. Mustasukkaisuus vain todistaa rakkaudestasi.

► Älä välitä puolisosi menemisistä ja tulemisista. Älä näytä tarvitsevasi häntä. Vältä kahdenkeskistä aikaa. Älä koskaan kysy missä hän on, äläkä ikinä soittele perään. Tukahduta kaikki kaipaus ja ikävän tunteet. Anna puolison elää omaa elämäänsä, varo viimisen asti kahlehtimasta häntä itseesi. Jokainen tarvitsee omaa tilaa.

► Älä koskaan jätä käyttämättä tilaisuutta kunnon riitelyyn. Riitahan puhdistaa ilmaa! Huuda riidellessäsi täyttä kurkkua ja heittä puolisoasi kaikilla mieleen tulevilla inhottavilla nimityksillä. Pyri myös pitkittämään riitaa mahdollisimman pitkälle. Riidan loputtua älä anna anteeksi vaan mökötä niin pitkään kuin jaksat.

► Pyri kasvattamaan puolisoasi. Huomauttele useasti pienistäkin virheistä. Neuvo häntä aina ja kaikkialla, varsinkin jos joku ulkopuolinen kuulee. Älä koskaan kiitä mistään mitä hän ei ole mielestäsi tehnyt täydellisesti. Sillä näin autat häntä kehittymään.

► Älä koske puolisoasi ellet halua seksiä. Turha hellyys ja läheisyys vain ahdistaisi teitä molempia. Älä suostu usein harrastamaan seksiä äläkä ainakaan näytä haluavasi puolisoasi. Muuten hän varmasti kyllästyy sinuun.

► Uhkaile puolisoa erolla, itsemurhalla, väkivallalla. Kaikella sellaisella joka saa hänet pysymään varuillaan. Näin suhde pysyy tuoreena.

► Suhtaudu puolisoosi vastustajana joka on peitottava aina ja kaikessa. Epäile hänen piilottelevan jotain ikävää, pettävän ja viilaavan sinua linssiin aina voidessaan vaikkei mitään näyttöä tällaisesta olisikaan. Näin varmistat ettet tule ainakaan pettymään.